Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- ½ bos verse bladpeterselie, enkel de bladeren
- 80 g Emmental, in stukken
- 500 g water
- 1 tl zout
- 700 g aardappelen, klein, goed gewassen
- 1200 g asperges, geschild, mogelijk half wit - half groen
- 200 g melk, 1,5% vet
- 150 g crème fraîche, 15% v.g
- 3 eieren
- ¼ tl gemalen witte peper
- 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 1650 kJ / 395 kcal
- Proteína
- 23 g
- Hidratos de carbono
- 34 g
- Gordura
- 18 g
- Fibra
- 7.8 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Soja-bolognese met courgette noedels
50min
Hartige taart met savooiekool
1 Std. 30 Min
Gefermenteerde wortelen
Keine Bewertungen
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Vislasagne met asperges en prei
1 Std. 30 Min
Asperge-watermeloen salade
40min
Flan van asperges met zeetong
Keine Bewertungen
Aspergesoep met citroen
55min
Pizza met rode pepersaus, spinazie en ei
1 godz. 45 min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Venkelsapje
10 Min
Meringue spoken
12h 25 min