Dispositivos e acessórios
Asperge ovenschotel
Preparação 20min
Total 1h 30min
4 porties
Ingredientes
-
verse bladpeterselie enkel de bladeren½ bos
-
Emmental in stukken80 g
-
water500 g
-
zout1 tl
-
aardappelen klein, goed gewassen700 g
-
asperges geschild, mogelijk half wit - half groen1200 g
-
melk 1,5% vet200 g
-
crème fraîche, 15% v.g150 g
-
eieren3
-
gemalen witte peper¼ tl
-
gemalen nootmuskaat2 snuifjes
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Proteína
23 g
Energia
1650 kJ /
395 kcal
Gordura
18 g
Fibra
7.8 g
Hidratos de carbono
34 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Asperge
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Aspergesoep met citroen
55min
Asperge-langoustine terrine
10h
Asperge-watermeloen salade
40min
Kweeperentaart
8h
Brochette van kippenballetjes met rijst
1h 40min
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1h
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35min
Koolsoep
50min
Taartje zonder koken met zalm en dille
1h 15min
Bloemkool-spinazie lasagne
1h 45min
Vislasagne met asperges en prei
1h 30min
Gebakken spinazie met eieren
40min