Dispositivos e acessórios
Asperge ovenschotel
Preparação 20min
Total 1h 30min
4 porties
Ingredientes
-
verse bladpeterselie enkel de bladeren½ bos
-
Emmental in stukken80 g
-
water500 g
-
zout1 tl
-
aardappelen klein, goed gewassen700 g
-
asperges geschild, mogelijk half wit - half groen1200 g
-
melk 1,5% vet200 g
-
crème fraîche, 15% v.g150 g
-
eieren3
-
gemalen witte peper¼ tl
-
gemalen nootmuskaat2 snuifjes
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Proteína
23 g
Energia
1650 kJ /
395 kcal
Gordura
18 g
Fibra
7.8 g
Hidratos de carbono
34 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Asperge
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Nenhuma avaliação
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Nenhuma avaliação
Asperge-watermeloen salade
40min
Asperges en prosciutto cannoli
Nenhuma avaliação
Hazelnootijs
Nenhuma avaliação
Appels met cidersabayon
Nenhuma avaliação
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1h 25min
Vislasagne met asperges en prei
1h 30min
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45min
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15min
Hollandaisesaus
15min