Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- ½ bos verse bladpeterselie, enkel de bladeren
- 80 g Emmental, in stukken
- 500 g water
- 1 tl zout
- 700 g aardappelen, klein, goed gewassen
- 1200 g asperges, geschild, mogelijk half wit - half groen
- 200 g melk, 1,5% vet
- 150 g crème fraîche, 15% v.g
- 3 eieren
- ¼ tl gemalen witte peper
- 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 1650 kJ / 395 kcal
- Proteína
- 23 g
- Hidratos de carbono
- 34 g
- Gordura
- 18 g
- Fibra
- 7.8 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Gebakken spinazie met eieren
40 min
Asperge-langoustine terrine
10 Std.
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35 Min
Perziken en pruimen 'Cobbler'
1h
Citrus lekkernij
50 min
Kippenborstfilet met topping van courgette
50 min
Canapé met ei
10 Min
Wraps met jalapeño, kip en sla
30 min
Appels met cidersabayon
Nenhuma avaliação
Vleesballetjes met parelrijst
Nenhuma avaliação
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1h
Vanille yoghurt
12h 20min