Dispositivos e acessórios
Pineapple Teriyaki Salmon
Preparação 5min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
fresh pineapple cut into chunks285 g
-
fresh ginger peeled, cut into pieces15 g
-
dark brown sugar45 g
-
water60 g
-
soy sauce45 g
-
rice vinegar30 g
-
340 g sugar snap peasbroccoli florets340 g
-
fresh salmon fillets 4 fillets (130 g-170 g ea.)520 - 680 g
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
sesame seeds (opcional) to garnish
-
green onion (opcional) thinly sliced, to garnish1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
722.7 mg
Proteína
30.4 g
Energia
1602 kJ /
382.9 kcal
Gordura
17.9 g
Fibra
1.2 g
Gordura saturada
4.1 g
Hidratos de carbono
26 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pineapple Passion
18 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1h 5min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter)
15min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30h
Pineapple Teriyaki Salmon
30min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice (Metric)
45min
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45min
Mushroom Fettuccini
40min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Asparagus Sauté
15min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1h
Broccoli Sauté (TM6 Metric)
15min