Dispositivos e acessórios
Linzenbrood
Preparação 25min
Total 1h 55min
15 sneetjes
Ingredientes
-
volkorenrijst170 g
-
lijnzaad30 g
-
water1500 g
-
rode splitlinzen300 g
-
margarine veganistisch, om in te vetten
-
wortelen in stukken300 g
-
rode paprika in stukken150 g
-
uien gehalveerd100 g
-
olijfolie30 g
-
fijn zout1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
zoete paprikapoeder1 tl
-
currypoeder1 tl
-
mosterd50 g
-
ketchup40 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 sneetje
Proteína
7 g
Energia
644 kJ /
154 kcal
Gordura
4 g
Fibra
4.4 g
Hidratos de carbono
22 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Go vegan!
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Goulash van linzen en champignons
45min
Iers sodabrood
Nenhuma avaliação
Glutenvrije bloem
Nenhuma avaliação
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1h
Moussaka met linzen
2h 20min
Linzensoep met spinazie
50min
Amandelmelk
10min
Indiase groentencurry
50min
Rijst met groentemix
55min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1h 15min
Kokos Dahl
25min