Dispositivos e acessórios
Linzenbrood
Preparação 25min
Total 1h 55min
15 sneetjes
Ingredientes
-
volkorenrijst170 g
-
lijnzaad30 g
-
water1500 g
-
rode splitlinzen300 g
-
margarine veganistisch, om in te vetten
-
wortelen in stukken300 g
-
rode paprika in stukken150 g
-
uien gehalveerd100 g
-
olijfolie30 g
-
fijn zout1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
zoete paprikapoeder1 tl
-
currypoeder1 tl
-
mosterd50 g
-
ketchup40 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 sneetje
Proteína
7 g
Energia
644 kJ /
154 kcal
Gordura
4 g
Fibra
4.4 g
Hidratos de carbono
22 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Go vegan!
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Stoofgerecht met tofu
30min
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Nenhuma avaliação
Goulash van linzen en champignons
45min
Taart met peer en brie
1h 10min
Falafel met rode bieten hummus
20min
Verse pasta zonder eieren
Nenhuma avaliação
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50min
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1h 15min
Russische rode bietensalade
1h 10min
Chili non Carne
1h
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1h
Zoetzure tempé
50min