Dispositivos e acessórios
Butternut 'Mac & Cheese'
Preparação 10min
Total 45min
4 porties
Ingredientes
Macadamia-crumble
-
macadamia noten1 el
-
brood naar keuze2 sneetjes
-
verse tijmblaadjes2 takjes
Romige butternutsaus en pasta
-
butternut pompoen geschild, in stukken (ong. 2-3 cm)300 g
-
ui (ong. 180 g), in vier gesneden1
-
teentjes knoflook2
-
huisgemaakte bouillonpasta (zie tips)2 tl
-
water700 g
-
voedingsgist (zie tips)2 el
-
citroensap1 el
-
droge pasta type macaroni (ei-vrij)250 g
-
bevroren doperwten150 g
-
broccoli in roosjes (ong. 2 cm)150 g
-
bevroren maïskorrels150 g
-
vegan kaas (Parmezaan), als garnering
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
20.3 g
Energia
1794.2 kJ /
427.2 kcal
Gordura
7.9 g
Fibra
16 g
Hidratos de carbono
61.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vegan
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Orzo pasta met zalm en spinazie
40min
Vegetarische Wellington
2h 10min
Balletjes met aubergines
1h
Gnocchi Tricolore
35min
Omelet van eiwit
35min
Harde pistachekoekjes
45min
Tacos van bloemkool met chipotle saus
3h 45min
Moussaka met linzen
2h 20min
Vegan Brownies
2h 40min
Bloemkool-spinazie lasagne
1h 45min
Pompoenrisotto met spek
25min
Risotto bolognese
45min