Almond Vegetable Crumble

Almond Vegetable Crumble

3.2 6 avaliações
Preparação 15min
Total 7h
6 portions

Ingredientes

Almond Butter
  • roasted almonds (see tip)
    300 g
  • salt
    1 pinch
Almond Milk
  • raw almonds soaked in water for 6 hours then drained
    100 g
  • water
    500 g
Crumble
  • wholemeal flour
    100 g
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
Steamed Vegetables and Assembly
  • water
    500 g
  • waxy potatoes (e.g. Charlotte, baby potatoes), unpeeled, sliced (1 cm)
    600 g
  • cauliflower florets (3-4 cm)
    500 g
  • fresh green peas
    500 g
    frozen peas, defrosted
  • vegetable oil for greasing
    1 Tbsp
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • ground nutmeg
    ½ tsp

Nutrição por 1 portion

Energia 424 kcal / 1775 kJ
Proteína 17 g
Gordura 21 g
Hidratos de carbono 50 g
Fibra 13 g
Gordura saturada 1.8 g
Sódio 942 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...