Almond Vegetable Crumble
TM6 TM5 TM31

Almond Vegetable Crumble

3.2 ( 6 avaliações )

Ingredientes

Almond Butter

  • 300 g roasted almonds (see tip)
  • 1 pinch salt

Almond Milk

  • 100 g raw almonds soaked in water for 6 hours then drained
  • 500 g water

Crumble

  • 100 g wholemeal flour
  • 1 tsp salt
  • ½ tsp ground black pepper

Steamed Vegetables and Assembly

  • 500 g water
  • 600 g waxy potatoes (e.g. Charlotte, baby potatoes), unpeeled, sliced (1 cm)
  • 500 g cauliflower florets (3-4 cm)
  • 500 g fresh green peas
    ou frozen peas defrosted
  • 1 Tbsp vegetable oil for greasing
  • 1 tsp salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • ½ tsp ground nutmeg

Nutrição
por 1 portion
Energia
424 kcal / 1775 kJ
Proteína
17 g
Gordura
21 g
Hidratos de carbono
50 g
Fibra
13 g
Gordura saturada
1.8 g
Sódio
942 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas