![Feijoada (Bean and Meat Stew) Feijoada (Bean and Meat Stew)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/42A5A80D-DF32-4DCD-808A-FDDDC97915DF/Derivates/AFC896C8-2F93-4069-B275-76746FCC614F.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1750 g water
-
600
g pointed cabbage, cut in strips
ou savoy cabbage, cut in strips - 2 garlic cloves
- 150 g onions, quartered
- 150 g carrots, cut in pieces (2 cm)
- 150 g tinned chopped tomatoes
- 30 g olive oil
- 100 g smoked bacon, diced
- 150 g white wine
- 1 dried bay leaf
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each)
ou 2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1 dried red chilli
- 100 g pork belly, boneless, skinless, sliced
- 250 g pork spare ribs
-
1
farinheira sausage
ou 1 smoked pork sausage - ½ chorizo, sliced (approx. 100 g)
- 200 - 250 g black pudding (whole)
- 1000 g tinned butter beans, rinsed, drained
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3904 kJ / 934 kcal
- Proteína
- 32 g
- Hidratos de carbono
- 38 g
- Gordura
- 70 g
Receitas alternativas
Lentil and Pancetta Stew
1h
Calamares a la Americana
50min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 min
Pancakes with Two Fillings
40min
Mojo Sauce for Seafood
10min
Louisiana Rice and Shrimp
25 min
Rice with Duck
1 Std. 5 Min
Beef Goulash Soup
1h 15min
Seafood Risotto
40min
Tuna Pasta
30min