Versões compatíveis
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Zeebaars
- 15 g verse gemengde kruiden (bv. citroentijm, basilicum, venkel en peterselie)
- 250 g water
-
20
g verse gist
ou 2 tl gedroogde gist - 400 g broodbloem, en iets meer om te strooien
- 1 tl zout
- 1 citroen, in plakjes
- 1 zeebaars, hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 500 g
- 2 tl zout, naar eigen smaak
Gestoomde aardappelen en sperziebonen
- 500 g water
- 200 g nieuwe aardappelen, klein, ongeschild
- 200 g diepgevroren sperziebonen
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 8361.7 kJ / 1998.5 kcal
- Proteína
- 241.3 g
- Hidratos de carbono
- 181.7 g
- Gordura
- 27.8 g
- Gordura saturada
- 6.4 g
- Fibra
- 15.9 g
- Sódio
- 3852.1 mg
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