Versões compatíveis
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Zeebaars
- 15 g verse gemengde kruiden (bv. citroentijm, basilicum, venkel en peterselie)
- 250 g water
-
20
g verse gist
ou 2 tl gedroogde gist - 400 g broodbloem, en iets meer om te strooien
- 1 tl zout
- 1 citroen, in plakjes
- 1 zeebaars, hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 500 g
- 2 tl zout, naar eigen smaak
Gestoomde aardappelen en sperziebonen
- 500 g water
- 200 g nieuwe aardappelen, klein, ongeschild
- 200 g diepgevroren sperziebonen
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 8361.7 kJ / 1998.5 kcal
- Proteína
- 241.3 g
- Hidratos de carbono
- 181.7 g
- Gordura
- 27.8 g
- Gordura saturada
- 6.4 g
- Fibra
- 15.9 g
- Sódio
- 3852.1 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Pesto van basilicum, avocado en hennep
5min
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
25min
Velouté met Marokkaanse smaken
35min
Basis kippenbouillon
35min
Margarita van komkommer en chilipeper
Nenhuma avaliação
Fruitkroon
Nenhuma avaliação
Halloween voeten gehaktbrood
1 godz. 30 min
Geroosterde bananen affogato
Nenhuma avaliação
Taart met karamel en vanille
4u. 30min
Veenbessen-chocolade cakemix
Nenhuma avaliação
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40min
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1u. 35min