Dispositivos e acessórios
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
Preparação 40min
Total 1h 15min
4 porties
Ingredientes
In zoutkorst gebakken vis
-
steranijs5 peulen
-
gedroogde pepervlokken1 tl
-
verse rozemarijn6 takjes
-
grof zout2000 g
-
water200 g
-
citroen in plakjes (5 mm)1
-
zeebaarzen hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 900 g in totaal2
-
citroen schil en sap½
-
mosterd5 g
-
zout¾ tl
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
olijfolie50 g
-
venkelknol in stukken (± 3-4 cm), bladeren achter houden voor garnering400 g
-
witte azijn20 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Sódio
2244.6 mg
Proteína
210.4 g
Energia
5271.8 kJ /
1260 kcal
Gordura
36 g
Fibra
4.5 g
Gordura saturada
7.6 g
Hidratos de carbono
11.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vis
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Sabayon (Zabaglione)
15min
Tempé
48h
Geflambeerde uientaart
Nenhuma avaliação
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1h 30min
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Nenhuma avaliação
Kippenbouillonpasta
45min
Kalfszwezerik met lente-uien
Nenhuma avaliação
Mini panettone
Nenhuma avaliação
Salade van peer en spek met mosterddressing
20min
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
3h 25min
Dunne grissini
Nenhuma avaliação
Knolselder parmigiana
1h 10min