Versões compatíveis
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
In zoutkorst gebakken vis
- 5 peulen steranijs
- 1 tl gedroogde pepervlokken
- 6 takjes verse rozemarijn
- 2000 g grof zout
- 200 g water
- 1 citroen, in plakjes (5 mm)
- 2 zeebaarzen, hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 900 g in totaal
- ½ citroen, schil en sap
- 5 g mosterd
- ¾ tl zout
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 50 g olijfolie
- 400 g venkelknol, in stukken (± 3-4 cm), bladeren achter houden voor garnering
- 20 g witte azijn
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 5271.8 kJ / 1260 kcal
- Proteína
- 210.4 g
- Hidratos de carbono
- 11.3 g
- Gordura
- 36 g
- Gordura saturada
- 7.6 g
- Fibra
- 4.5 g
- Sódio
- 2244.6 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Kabeljauw met citrusboter
50min
Shakshuka
50min
Zeevruchtennat met champagne
Nenhuma avaliação
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Nenhuma avaliação
Vijfzaden energierepen
Nenhuma avaliação
Boter plank met spinaziepesto
10 Min
Flatbread met peer en geitenkaas
3 godz.
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25 min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2h 20min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2 Std. 45 Min
Champignontaart
Nenhuma avaliação
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1h