Dispositivos e acessórios
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
Preparação 40min
Total 1h 15min
4 porties
Ingredientes
In zoutkorst gebakken vis
-
steranijs5 peulen
-
gedroogde pepervlokken1 tl
-
verse rozemarijn6 takjes
-
grof zout2000 g
-
water200 g
-
citroen in plakjes (5 mm)1
-
zeebaarzen hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 900 g in totaal2
-
citroen schil en sap½
-
mosterd5 g
-
zout¾ tl
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
olijfolie50 g
-
venkelknol in stukken (± 3-4 cm), bladeren achter houden voor garnering400 g
-
witte azijn20 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Sódio
2244.6 mg
Proteína
210.4 g
Energia
5271.8 kJ /
1260 kcal
Gordura
36 g
Fibra
4.5 g
Gordura saturada
7.6 g
Hidratos de carbono
11.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vis
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1h 50min
Champagne en pompelmoes sorbet
Nenhuma avaliação
Rugelach met pistache-halva
Nenhuma avaliação
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Nenhuma avaliação
Paashaas macarons
Nenhuma avaliação
Geroosterde porchetta met peren en uien
12h
Profiteroles
2h
Kerst stol
2h 20min
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Nenhuma avaliação
Vanille-ijs
12h
Ossenstaart Shepherd's Pie
Nenhuma avaliação
Spaanse risotto
40min