Dispositivos e acessórios
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
Preparação 40min
Total 1h 15min
4 porties
Ingredientes
In zoutkorst gebakken vis
-
steranijs5 peulen
-
gedroogde pepervlokken1 tl
-
verse rozemarijn6 takjes
-
grof zout2000 g
-
water200 g
-
citroen in plakjes (5 mm)1
-
zeebaarzen hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 900 g in totaal2
-
citroen schil en sap½
-
mosterd5 g
-
zout¾ tl
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
olijfolie50 g
-
venkelknol in stukken (± 3-4 cm), bladeren achter houden voor garnering400 g
-
witte azijn20 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Sódio
2244.6 mg
Proteína
210.4 g
Energia
5271.8 kJ /
1260 kcal
Gordura
36 g
Fibra
4.5 g
Gordura saturada
7.6 g
Hidratos de carbono
11.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vis
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2h
Gegrilde Japanse Gyozas met Varkensvlees en Gember
Nenhuma avaliação
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Nenhuma avaliação
Zalmvlecht
Nenhuma avaliação
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Nenhuma avaliação
Vegan appeltaart met crumble en meringue
Nenhuma avaliação
Zijden tofu cheesecake
Nenhuma avaliação
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
14h 15min
Ananas, chilisiroop en geroosterde kokos-streusel
Nenhuma avaliação
Tomaat en Chili jam
1h 15min
Gestoomde pesto broodjes
Nenhuma avaliação
Kipnuggets
40min