
Versões compatíveis
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 100 g rode uien in dunne plakjes
- 1 ½ tl zout naar eigen smaak
- 1 tl gemalen zwarte peper naar eigen smaak
- 1 verse jalapeñopeper in dunne plakjes
- 1 sinaasappel enkel het sap
- 1 limoen enkel het sap
- 1 tl komijnzaad
- 1 tl kruidnagel
- 1 tl pimentbessen
- 3 teentjes knoflook
- 4 tl zout
-
2
tl zoete paprikapoeder
ou 2 tl Achiote pasta -
½
tl chilipoeder
ou ½ tl chipotle chilipoeder - ½ tl gemalen kaneel
- 1 tl gedroogde oregano
- 2 zeebaarzen hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 900 g in totaal
- 1 tl gemalen zwarte peper
- 1 tomaat ± 70 g, in partjes
- 200 g langkorrelige rijst
- 50 g zoete maïskorrels, uit blik
- 50 g uien gehalveerd
- 20 g olijfolie
- 1000 g water
- 10 g verse koriander
- 1 avocado zonder zaadjes, in dunne plakjes (± 3 mm)
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 572.8 kcal / 2396.7 kJ
- Proteína
- 43.7 g
- Gordura
- 17.7 g
- Hidratos de carbono
- 61.3 g
- Fibra
- 8.4 g
- Gordura saturada
- 3 g
- Sódio
- 2206.6 mg
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