Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 400 g water, op kamertemperatuur
- 4 eieren (elk 53-63 g), gekoeld
- Nutrição
- por 1 stuk
- Energia
- 332 kJ / 79 kcal
- Proteína
- 7 g
- Hidratos de carbono
- 1 g
- Gordura
- 5 g
- Fibra
- 0 g
Receitas alternativas
Slagroom
10 min
Havermoutpap met vers fruit
15min
Gekookte pasta
20 min
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Brak ocen
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50min
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35 Min
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1h
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1h 15 min
Koken van gierst
Brak ocen
Gestoomde spiegeleieren
15min
Koken van langkorrelige bruine rijst
Brak ocen
Gestoomde rijst
25 min