
Dispositivos e acessórios
Sea Coconut Braised Fish Maw Soup
Preparação 10min
Total 25h 10min
4 portions
Ingredientes
-
dried fish maw soaked overnight to soften, rinsed, cut into pieces (3 cm)30 g
-
yu zhu (Solomon's seal rhizome)20 g
-
sand ginseng (sha shen)20 g
-
dried lily bulb slices20 g
-
sea coconut cut in slices20 g
-
dried snow fungus soaked to soften, cut in small pieces30 g
-
Chinese red dates pitted10 pieces
-
water1000 g
Nutrição por 1 portion
Energia
67.5 kcal /
282.5 kJ
Proteína
7.2 g
Gordura
0.4 g
Hidratos de carbono
7.6 g
Fibra
2.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Chinese New Year Festive Flavours
12 Receitas
Internacional
Internacional