Dampet fisk med pak choi

Dampet fisk med pak choi

1.0 1 avaliação
Preparação 10min
Total 40min
4 portioner

Ingredientes

  • speltkerner
    200 g
  • vand plus ekstra til iblødsætning
    400 g
  • fed hvidløg
    1
  • ingefær skrællet, skåret i skiver (2 mm)
    2 cm
  • honning
    1 spsk
  • salt
    1 tsk
  • limesaft
    30 g
  • soyasauce
    30 g
  • vegetabilsk olie
    10 g
  • pak choi skåret i mindre stykker (ca. 4 cm)
    200 g
  • hvid fisk, filet uden skind, f.eks. brasen, havabborre, torsk, skåret i 4 stykker (ca. 150 g - 200 g hver)
    600 - 800 g
  • koriander, frisk
    10 g

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portion

Sódio 1113.6 mg
Proteína 39.3 g
Energia 1566.2 kJ / 374.3 kcal
Gordura 6.9 g
Fibra 7.1 g
Gordura saturada 1.3 g
Hidratos de carbono 43.7 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...

Mostrar tudo