Karryris med røget laks

Karryris med røget laks

Nenhuma avaliação
Preparação 5min
Total 30min
4 portioner

Ingredientes

  • persilleblade, friske
    10 g
  • vand
    1000 g
  • grøntsagsbouillon
    2 tsk
    2 grøntsagsbouillon, terninger (hver til 0,5 l)
  • ris, basmati skyllet
    200 g
  • æg medium
    4
  • fiskefilet, med eller uden skind røget (f.eks. ørred, makrel, laks)
    300 g
  • karry mild
    2 tsk
  • løg halveret
    90 g
  • fed hvidløg
    1
  • gulerødder skåret i mindre stykker
    70 g
  • smør, usaltet skåret i mindre stykker
    40 g
  • ingefær, stødt
    ½ tsk
  • kardemomme, stødt
    ¼ tsk
  • citronsaft, friskpresset til at krydre med

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portion

Sódio 129.2 mg
Proteína 24.9 g
Energia 1716.7 kJ / 410.3 kcal
Gordura 14.1 g
Fibra 2.2 g
Gordura saturada 7.1 g
Hidratos de carbono 45.3 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...

Mostrar tudo