Versões compatíveis
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 300 g broccoli, in roosjes
- 1 rode paprika (± 150 g), in stukken
- 1 appel (± 100 g), in vieren gesneden
-
30
g pijnboompitten
ou 30 g zonnebloempitten - 25 g olijfolie
-
15
g fruitazijn
ou 15 g witte azijn - 1 tl honing
- 1 ½ tl mosterd
-
1
tl zout
ou 1 tl kruidenzout - ½ tl gemalen zwarte peper
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 449 kJ / 107 kcal
- Proteína
- 4 g
- Hidratos de carbono
- 7 g
- Gordura
- 7 g
- Fibra
- 3.1 g
Receitas alternativas
Koolsla
10 Min
Rode bietensalade
10 Min
Wortelsalade met sesamcrackers
1h
Mangosapje met cayennepeper
10 Min
Bloemkoolrijst poke bowl
Nenhuma avaliação
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30min
Rijstsalade
1h
Chocolade-koffie-amandelen
50min
Omelet van eiwit
35min
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
Nenhuma avaliação
Snelle regenboogsalade
10 Min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min