
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 200 g plum tomatoes firm, that fit whole in feeder (approx. 2 tomatoes)
- 140 g carrots peeled
- 160 g courgettes ends removed, halved lengthways if large
-
120
g Gruyère cheese cut in pieces that fit in feeder
ou Edam cheese cut in pieces that fit in feeder - 50 g onions quartered
- 300 g tinned kidney beans drained
- 150 g water
-
½
tsp vegetable stock paste
ou ½ vegetable stock cube (for 0.5 l) - 20 g tomato purée
- 3 pinches ground cayenne pepper
- ¼ - ½ tsp fine sea salt to taste
- 3 pinches ground black pepper
- 6 taco shells
- dried chilli flakes for sprinkling (opcional)
- ½ bunch fresh coriander roughly chopped
- 100 g crème fraîche for serving
- 1 lime cut in slices or wedges, for serving
- Nutrição
- por 1 piece
- Energia
- 252 kcal / 1054.4 kJ
- Proteína
- 11.1 g
- Gordura
- 13.6 g
- Hidratos de carbono
- 23.2 g
- Fibra
- 6 g
- Gordura saturada
- 6.7 g
- Sódio
- 513.8 mg
Receitas alternativas
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1h 45min
Pasta alla Nerano
40min
Tex-Mex Bowl
50min
Garlic and Olive Conchiglie
25min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45min
Vegan Spanish Omelette
40min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min
Black Bean and Avocado Wrap
15min
BBQ Jackfruit Burritos
45min
Sweet Pepper Nachos with Guacamole
15min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min