Leek and Fennel Goat's Cheese Tarts (TM5)

Leek and Fennel Goat's Cheese Tarts (TM5)

4.8 6 avaliações
Preparação 20min
Total 45min
6 portions

Ingredientes

  • fennel halved or quartered to fit in feeder
    200 g
  • leek white part only
    200 g
  • olive oil
    30 g
  • fine sea salt to taste, plus 1 pinch
    ½ - ¾ tsp
  • ground black pepper
    1 tsp
  • fresh thyme leaves only
    2 Tbsp
  • soft goat's cheese
    100 g
  • medium eggs
    2
  • ricotta cheese
    100 g
  • puff pastry, ready-rolled (rectangular shape)
    375 g
    quick puff pastry, homemade, rolled out into a rectangle (see tip)

Nutrição por 1 portion

Energia 411 kcal / 1719 kJ
Proteína 12 g
Gordura 25 g
Hidratos de carbono 34 g
Fibra 2.9 g
Gordura saturada 11 g
Sódio 612 mg

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