
Dispositivos e acessórios
Soto Betawi (Beef Coconut Soup)
Preparação 15min
Total 1h 45min
3 portions
Ingredientes
-
beef brisket cut in cubes (3 cm)500 g
-
white cardamom pods2
-
fresh lemon grass bruised60 g
-
fresh kaffir lime leaves4
-
fresh salam leaves2
-
ground coriander½ tsp
-
beef stock powder½ tsp
-
salt adjust to taste10 g
-
water1200 g
-
ground white pepper adjust to taste¼ tsp
-
Indonesian white spice paste room temperature100 g
-
potatoes cut in cubes (2 cm)200 g
-
whole milk100 g
-
coconut milk100 g
-
red tomatoes cut in cubes (2 cm)2
-
sweet soy sauce (Kecap Manis)30 g
-
limau lime juice only2
-
emping crackers (melinjo crackers)30 g
Nutrição por 1 portion
Energia
640 kcal /
2679 kJ
Proteína
64 g
Gordura
36 g
Hidratos de carbono
35 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
12 g
Sódio
4221 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Culinary Heritage
9 Receitas
Internacional
Internacional