Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 - 2 garlic cloves, to taste
- 100 g brown onion, cut into pieces (2-3 cm)
- 50 g red capsicum, deseeded and cut into pieces (2-3 cm)
- 50 g green capsicum, deseeded and cut into pieces (2-3 cm)
- 50 g extra virgin olive oil
- 200 g medium-grain white rice
- 100 g button mushroom, cut into quarters
- 100 g zucchini, cut into cubes (1 cm)
- 100 g frozen green bean
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 1 tbsp paprika
- 1 tsp sea salt
- 1 tbsp tomato paste
- 650 g water
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1765.9 kJ / 422.1 kcal
- Proteína
- 10.6 g
- Hidratos de carbono
- 61.9 g
- Gordura
- 15.2 g
- Gordura saturada
- 2.3 g
- Fibra
- 7.2 g
- Sódio
- 770.1 mg
Receitas alternativas
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
Potato and green pea curry
50min
Chicken and risoni bake
1 godz. 15 min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1h 40min
Broccoli and ham pasta bake
1 godz.
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 min
Mexican one-pot pasta
30 min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 godz.
No-waste veggie bolognese (TM6)
3h
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 min
Tomato pasta with vegetables and feta
30 min