Dispositivos e acessórios
Honey soy tofu with steamed rice
Preparação 20min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves2
-
soy sauce50 g
-
ground black pepper1 tsp
-
sweet paprika1 tsp
-
honey60 g
-
basmati rice400 g
-
water600 g
-
extra virgin olive oil plus extra to fry20 g
-
sea salt1 tsp
-
firm tofu patted dry with paper towel and cut into cubes (2 cm)500 g
-
Sriracha sauce to serve
-
sesame seeds to serve
-
spring onion/green onion sliced to serve
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
1187 mg
Proteína
28.2 g
Energia
2712.7 kJ /
648.4 kcal
Gordura
16.7 g
Fibra
4.7 g
Gordura saturada
2.6 g
Hidratos de carbono
99.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Tagliatelle with pumpkin
45min
Sweet potato lentil pie
50min
Mushroom Taco Filling
35min
Rich mushroom stew with buttermilk dumplings
45min
Creamy miso mushroom udon
45min
Crispy Korean tofu
1h 20min
Agedashi tofu
30min
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55min
Yellow Curry noodle soup
20min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Vegetarian nuggets
30min
15-minute noodles
15min