Dispositivos e acessórios
Japanse stijl yaki udon met gehakt
Preparação 10min
Total 30min
4 porties
Ingredientes
-
teentjes knoflook2
-
verse gember in stukken (2 mm)10 g
-
sojasaus40 g
-
suiker20 g
-
rijstazijn1 el
-
sesamolie60 g
-
rode uien in stukken (0,5 cm)50 g
-
gehakt vlees (bv. varkensvlees, rundvlees, kip, kalkoen...)400 g
-
oestersaus20 g
-
paksoi in stukken (2-3 cm)200 g
-
rode paprika's in staafjes (± 5 x 1 cm)150 g
-
zout½ tl
-
verse udon noedels400 - 460 g
-
lente-uien in stukken (2 mm)20 g
-
geroosterd sesamzaad20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
1348 mg
Proteína
23.7 g
Energia
2694.8 kJ /
644.1 kcal
Gordura
37.8 g
Fibra
2.4 g
Gordura saturada
10.1 g
Hidratos de carbono
49.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Aan tafel in 30 minuten
12 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Glutenvrije gevulde pepers
Nenhuma avaliação
Haver horchata
Nenhuma avaliação
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
35min
Zwarte spaghetti met garnalen
45min
Bloemkool korma
2h 20min
Gierst met kip en curry
35min
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50min
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8h 10min
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1h 5min
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1h 10min
Gebakken buns
Nenhuma avaliação
Aziatische rijst met eieren en groenten
30min