Dispositivos e acessórios
Zalm met waterkerskorst
Preparação 25min
Total 2h 5min
6 porties
Ingredientes
-
bloem250 g
-
halfgezouten boter koud, in blokjes125 g
-
water80 g
-
waterkers vers, gewassen en uitgewrongen150 g
-
olijfolie1 el
-
citroensap1 el
-
roomkaas met knoflook en fijne kruiden (bv. Boursin)150 g
-
zachte boter om in te vetten15 g
-
verse zalmfilet in 1 stuk, in het dikste deel van de filet gesneden600 g
-
eierdooier1
-
melk1 el
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Proteína
30 g
Energia
2330 kJ /
559 kcal
Gordura
43 g
Hidratos de carbono
32 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Feesttafel
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Prime Board
Nenhuma avaliação
Vegan Sinaasappel Croissants
Nenhuma avaliação
Tempé
48h
Zijden tofu cheesecake
Nenhuma avaliação
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Nenhuma avaliação
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1h 30min
Granaatappel Mojito
10min
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Nenhuma avaliação
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Nenhuma avaliação
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50min
Japanse Ramen Noedelsoep
1h 40min
Latkes (aardappelkoekjes)
45min