Dispositivos e acessórios
Zalm met waterkerskorst
Preparação 25min
Total 2h 5min
6 porties
Ingredientes
-
bloem250 g
-
halfgezouten boter koud, in blokjes125 g
-
water80 g
-
waterkers vers, gewassen en uitgewrongen150 g
-
olijfolie1 el
-
citroensap1 el
-
roomkaas met knoflook en fijne kruiden (bv. Boursin)150 g
-
zachte boter om in te vetten15 g
-
verse zalmfilet in 1 stuk, in het dikste deel van de filet gesneden600 g
-
eierdooier1
-
melk1 el
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Proteína
30 g
Energia
2330 kJ /
559 kcal
Gordura
43 g
Hidratos de carbono
32 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Feesttafel
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Chocolade-Sinaasappel Posset
5h 40min
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Nenhuma avaliação
Krokante Onsen Eieren met Kool
Nenhuma avaliação
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Nenhuma avaliação
Hugo spritz
25h 10min
Haver horchata
Nenhuma avaliação
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Nenhuma avaliação
MENU - Gnocchi in pompoensaus, boerenkool en kikkererwten salade, gedroogde vruchtencake
Nenhuma avaliação
Bloemkool korma
2h 20min
Kip met 'mole verde' saus
1h
Gekruide kersenbrioche-krans
2h 20min
Vleesballetjes met parelrijst
Nenhuma avaliação