Zalm met waterkerskorst

Zalm met waterkerskorst

Nenhuma avaliação
Preparação 25min
Total 2h 5min
6 porties

Ingredientes

  • bloem
    250 g
  • halfgezouten boter koud, in blokjes
    125 g
  • water
    80 g
  • waterkers vers, gewassen en uitgewrongen
    150 g
  • olijfolie
    1 el
  • citroensap
    1 el
  • roomkaas met knoflook en fijne kruiden (bv. Boursin)
    150 g
  • zachte boter om in te vetten
    15 g
  • verse zalmfilet in 1 stuk, in het dikste deel van de filet gesneden
    600 g
  • eierdooier
    1
  • melk
    1 el

Dificuldade

médio


Nutrição por 1 portie

Proteína 30 g
Energia 2330 kJ / 559 kcal
Gordura 43 g
Hidratos de carbono 32 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...