Dispositivos e acessórios
Zalm met waterkerskorst
Preparação 25min
Total 2h 5min
6 porties
Ingredientes
-
bloem250 g
-
halfgezouten boter koud, in blokjes125 g
-
water80 g
-
waterkers vers, gewassen en uitgewrongen150 g
-
olijfolie1 el
-
citroensap1 el
-
roomkaas met knoflook en fijne kruiden (bv. Boursin)150 g
-
zachte boter om in te vetten15 g
-
verse zalmfilet in 1 stuk, in het dikste deel van de filet gesneden600 g
-
eierdooier1
-
melk1 el
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Proteína
30 g
Energia
2330 kJ /
559 kcal
Gordura
43 g
Hidratos de carbono
32 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Feesttafel
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Nenhuma avaliação
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Nenhuma avaliação
Inktvis "à Lagareiro"
Nenhuma avaliação
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Nenhuma avaliação
Vegan pudding
15min
Virgin Citroen en Tijm Cocktail
45min
Margarita van komkommer en chilipeper
Nenhuma avaliação
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Nenhuma avaliação
Appels met cidersabayon
Nenhuma avaliação
Zwarte spaghetti met garnalen
45min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1h
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50min