Dispositivos e acessórios
Slow-cooked eggplant pasta sauce
Preparação 15min
Total 5h 40min
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves2
-
dried oregano2 tsp
-
brown onion cut into wedges (3-4 cm)200 g
-
olive oil30 g
-
canned diced tomatoes400 g
-
tomato paste80 g
-
red wine50 g
-
salt plus extra to season½ tsp
-
eggplant cut into pieces (approx. 2 cm)500 g
-
pitted Kalamata olives2 tbsp
-
water1200 g
-
dried pasta of choice320 g
-
shaved Parmesan cheese to serve
-
fresh basil leaves for garnishing
-
toasted pine nuts20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
386.5 mg
Proteína
14.3 g
Energia
2056.1 kJ /
491.4 kcal
Gordura
13.1 g
Fibra
9.3 g
Gordura saturada
1.6 g
Hidratos de carbono
79.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Slow Cooking
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
No-waste veggie bolognese (TM6)
3h
Meat-free mushroom lasagne
1h 30min
Super green pasta (Darren Robertson)
30min
Minestrone
40min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM6)
8h 15min
Risotto verde (TM7/TM6)
30min
Hoisin tofu with brown rice
50min
Three-bean shepherd's pie
26h
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40min
Spinach dumplings with tomato ragout
1h
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30min
Lentil bolognese
30min