Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Peeling potatoes
- 700 g floury potatoes, unpeeled, fitting through hole in mixing bowl lid
- 600 g water
Curry potato soup
- 120 g onions, halved
- 120 g carrots, cut in pieces
- 2 garlic cloves
- 30 g olive oil
-
200
g bacon cubes (opcional)
ou 200 g sausage, sliced (1 cm) (opcional) - 1 tbsp curry powder
- 800 g water
-
2
tsp vegetable stock paste, homemade
ou 2 tsp chicken stock paste, homemade - 1 dried bay leaf
- 1 tbsp dried marjoram
- 3 allspice berries (opcional)
- 1 tbsp Dijon mustard
- ½ tsp ground nutmeg
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
-
60 - 80
g cream, min. 30% fat
ou 80 - 100 g coconut milk, canned - fresh parsley leaves, roughly chopped, to garnish
- bread, cut in slices, for serving (opcional)
- cream, min. 30% fat, for drizzling
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1227.3 kJ / 293.4 kcal
- Proteína
- 4.9 g
- Hidratos de carbono
- 37.7 g
- Gordura
- 14.7 g
- Gordura saturada
- 5.2 g
- Fibra
- 6.3 g
- Sódio
- 674 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Beetroot salad on wholemeal toast with halloumi
40 Min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30 Min
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55 Min
Potato Pancakes
45min
Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
45min
Sesame salmon and pea soup
1 Std.
Prawns Tikka Masala (Hestan Cue™) Metric
40 Min
Beetroot potato patties with yoghurt dip
1 Std.
Kaiserschmarrn (sweet raisin pancake)
25min
Potato Curry Soup
35 Min
Leftover Vegetable Hummus
10 Min
Leczo (smoked sausage ratatouille)
30 Min