Dispositivos e acessórios
Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice
Preparação 20min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
water800 g
-
jasmine rice200 g
-
garlic clove1
-
vegetable oil20 g
-
mixed vegetables cut in pieces (approx. 2-3 cm, see tip)800 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
soy sauce20 g
-
ground black pepper1 tsp
-
seitan sliced (approx. 5 mm)130 g
-
sesame oil20 g
-
spring onions (opcional) thinly sliced (2-3 mm)10 g
-
sesame seeds (opcional) for serving1 Tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1291 mg
Proteína
19.5 g
Energia
1954 kJ /
467 kcal
Gordura
12.5 g
Fibra
7.8 g
Gordura saturada
1.5 g
Hidratos de carbono
68.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Go Green, Feel Good
71 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Vegan Lentil Lasagne
2h 20min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40min
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Pasta with Vegetable Ragout
45min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min