Dispositivos e acessórios
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
Preparação 20min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
Herb Butter
-
parsley, fresh leaves only3 sprigs
-
dill, fresh leaves only2 sprigs
-
sage leaves, fresh3 - 4
-
rosemary, fresh leaves only1 sprig
-
chives, fresh in pieces (2.5 cm/1 in.)10
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
black pepper, ground¼ tsp
-
unsalted butter softened225 g
Vegetables & Steaks
-
sirloin steaks (approx. 225 g ea., 3 cm/1½ in. thick)4
-
extra virgin olive oil plus extra to brush30 g
-
salt plus extra to season1 tsp
-
black pepper, ground plus extra to season½ tsp
-
rosemary, fresh leaves only, plus extra to garnish1 sprig
-
potatoes peeled, cubed (2 cm/1 in.)450 g
-
water570 g
-
broccoli florets340 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
1148 mg
Proteína
49 g
Energia
3489 kJ /
834 kcal
Gordura
61 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
33 g
Hidratos de carbono
25 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Smart Grilling with Thermomix® and MEATER® (Metric)
10 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Vanilla Mille-feuille with Caramel and Pecan Nuts
Nenhuma avaliação
Pork Loin with Mashed Potatoes and Salad
Nenhuma avaliação
Pineapple and Orange Glazed Ham
Nenhuma avaliação
Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
30min
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
3h 15min
Grilled Sirloin Steaks with French Potato Salad
45min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1h
Sous-Vide Scrambled Eggs
40min
Berry foam
10min
Chicken Enchiladas
40min
Steamed Scrambled Eggs
30min
Smoked Salmon Lemon Pasta
35min