Dispositivos e acessórios
Semolina Dumplings
Preparação 30min
Total 1h 40min
4 portions
Ingredientes
-
water plus extra for for cooking dumplings600 g
-
potatoes peeled, sliced (5 mm)500 g
-
fine semolina (see tip), plus 1-2 Tbsp for dusting250 - 300 g
-
fine sea salt to taste, plus 1 pinch for cooking dumplings1 - 2 tsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
923.1 mg
Proteína
11.7 g
Energia
1497.2 kJ /
357.9 kcal
Gordura
0.9 g
Fibra
5.6 g
Gordura saturada
0.2 g
Hidratos de carbono
74.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Free From
76 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Dairy-free Mocha Ice Cream
8h 5min
Vegan Oyster Mushroom Soup
40min
Vegan Aioli
5min
Sautéed Vegetables with Broccoli Sauce (TM5)
Nenhuma avaliação
Flourless Gianduja Cake
2h 40min
Fluffy Free-from Pancakes or Waffles
30min
Quinoa Burger and Yellow Tomato Ketchup
2h
Cheese Breadsticks with Mixed Greens Pesto
1h 30min
Pancakes with Spinach, Bacon and Ricotta
1h 45min
Khachapuri
1h 30min
Vegetable and Hazelnut Cheese Muffins
45min
Lentil and Pancetta Stew
1h