Dispositivos e acessórios
Semolina Dumplings
Preparação 30min
Total 1h 40min
4 portions
Ingredientes
-
water plus extra for for cooking dumplings600 g
-
potatoes peeled, sliced (5 mm)500 g
-
fine semolina (see tip), plus 1-2 Tbsp for dusting250 - 300 g
-
fine sea salt to taste, plus 1 pinch for cooking dumplings1 - 2 tsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
923.1 mg
Proteína
11.7 g
Energia
1497.2 kJ /
357.9 kcal
Gordura
0.9 g
Fibra
5.6 g
Gordura saturada
0.2 g
Hidratos de carbono
74.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Free From
76 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Cyndi's Gluten-Free Bread
1h 40min
Broccoli and Bacon Bites
1h
All-Purpose Gluten Free Flour
5min
Peach Melba Foam Trifles
40min
Sautéed Vegetables with Broccoli Sauce (TM5)
Nenhuma avaliação
Buckwheat Galettes with Chocolate Sauce
35min
Quince Tart
50min
Crocodile Cupcake Cake
2h
Guinean prawns
25min
Hazelnut, Dark Chocolate and Date Spread
20min
Gluten-free Coconut and Raspberry Muffins
1h
Vegetable Consommé with Gnocchi
30min