Dispositivos e acessórios
Gwinganna mushroom pâté
Preparação 5min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil20 g
-
fresh Swiss brown mushrooms cut into halves200 - 250 g
-
sunflower seeds70 g
-
Dijon mustard15 g
-
sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
75.6 mg
Proteína
5.2 g
Energia
678.8 kJ /
162.2 kcal
Gordura
14.2 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
1.6 g
Hidratos de carbono
6.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Mexican slaw (Thermomix® Cutter,TM6)
10min
Spicy cauliflower soup
20min
Sage and buckwheat stuffing balls
1h 10min
Peanut chutney
10min
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35min
Harvest nut roast with gravy
1h 30min
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2h 50min
Fig and walnut bread
3h 20min
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50h 15min
Sunny gazpacho
25min
Black tahini and beetroot hommus
1h 10min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3h