
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Walnut pesto
- 50 g Parmesan cheese cut into pieces
- 50 g shelled walnuts
- 30 g fresh flat-leaf parsley leaves
- 100 g olive oil
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
Slow cooked beans
- 20 g olive oil
- 3 garlic cloves cut into halves
- 200 g brown onion cut into wedges (1 cm)
- 120 g carrots cut into pieces (2 cm)
- 60 g celery cut into pieces (2 cm)
- 200 g dried navy beans (dried weight), soaked overnight, then drained (see Tips)
- 200 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 400 g tomato passata
- 2 tsp dried oregano
- crusty bread to serve (optional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 784.4 kcal / 3294.3 kJ
- Proteína
- 25.7 g
- Gordura
- 442.4 g
- Hidratos de carbono
- 59.4 g
- Fibra
- 19.1 g
- Gordura saturada
- 8.2 g
- Sódio
- 1915 mg
Receitas alternativas
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5h 40min
Silverbeet dahl
8h 40min
Mediterranean capsicums
2h
Hearty lentil chilli
50min
Chilli con tempeh
20min
Freekeh and broad bean salad
2h 30min
Mixed mushroom burgers
50min
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3h 45min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30min
Soba noodle and tofu salad
35min
Chickpea ratatouille (gut health)
1h
Lentil bolognese
30min