Dispositivos e acessórios
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Preparação 10min
Total 50min
4 porties
Ingredientes
-
Parmezaanse kaas in stukken100 g
-
sjalotten70 g
-
olijfolie15 g
-
verse zwarte truffel in tapenade (zie tip)2 tl
-
zwarte rijst (zie tip)320 g
-
water1000 g
-
witte wijn200 g
-
verse zonnevis 4 filets (zie tip)800 g
-
truffelolie om te besprenkelen
-
fleur de sel naar eigen smaak
-
mascarpone30 g
-
verse zwarte truffel (opcional) geraspt (zie tip)10 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
42.5 g
Energia
2500 kJ /
598.2 kcal
Gordura
31 g
Fibra
4.2 g
Hidratos de carbono
28.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Black Collection
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Glutenvrije appel- en citroentaart
1h 30min
Pompoen Chai Latte
20min
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Nenhuma avaliação
Stevige linzenchili
50min
Kimchi kaasdip
Nenhuma avaliação
Mallorcaanse vissoep
40min
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30min
Pisco sour
10min
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30min
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1h
Spaanse risotto
40min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45min