Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap

Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap

Nenhuma avaliação
Preparação 10min
Total 50min
4 porties

Ingredientes

  • Parmezaanse kaas in stukken
    100 g
  • sjalotten
    70 g
  • olijfolie
    15 g
  • verse zwarte truffel in tapenade (zie tip)
    2 tl
  • zwarte rijst (zie tip)
    320 g
  • water
    1000 g
  • witte wijn
    200 g
  • verse zonnevis 4 filets (zie tip)
    800 g
  • truffelolie om te besprenkelen
  • fleur de sel naar eigen smaak
  • mascarpone
    30 g
  • verse zwarte truffel (opcional) geraspt (zie tip)
    10 g

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portie

Proteína 42.5 g
Energia 2500 kJ / 598.2 kcal
Gordura 31 g
Fibra 4.2 g
Hidratos de carbono 28.2 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...