Dispositivos e acessórios
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Preparação 10min
Total 50min
4 porties
Ingredientes
-
Parmezaanse kaas in stukken100 g
-
sjalotten70 g
-
olijfolie15 g
-
verse zwarte truffel in tapenade (zie tip)2 tl
-
zwarte rijst (zie tip)320 g
-
water1000 g
-
witte wijn200 g
-
verse zonnevis 4 filets (zie tip)800 g
-
truffelolie om te besprenkelen
-
fleur de sel naar eigen smaak
-
mascarpone30 g
-
verse zwarte truffel (opcional) geraspt (zie tip)10 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
42.5 g
Energia
2500 kJ /
598.2 kcal
Gordura
31 g
Fibra
4.2 g
Hidratos de carbono
28.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Black Collection
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Kipsatés met pindasaus
2h
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1h 15min
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Nenhuma avaliação
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Nenhuma avaliação
Champignon en spinazie lasagne
Nenhuma avaliação
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30min
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35min
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Nenhuma avaliação
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55min
Kip met 'mole verde' saus
1h
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30min
Shortbread karamel gezouten boter
2h 25min