Dispositivos e acessórios
Polenta, mandarin and almond cake
Preparação 10min
Total 2h 35min
12 portions
Ingredientes
-
butter softened, plus extra for greasing250 g
-
water1000 g
-
mandarins (approx. 4), unpeeled320 g
-
macadamia nuts60 g
-
blanched almonds220 g
-
caster sugar220 g
-
eggs3
-
polenta170 g
-
gluten free baking powder1 tsp
-
icing sugar for dusting
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
54.3 mg
Proteína
7.6 g
Energia
1874.2 kJ /
446.2 kcal
Gordura
32.4 g
Fibra
2.7 g
Gordura saturada
12.6 g
Hidratos de carbono
31.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Gluten free baking
11 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Orange and almond cake
2h 20min
Torta caprese (flourless almond cake)
2h
Pepita almond Florentines
1h
Apple, pear and bay leaf cake
1h 15min
Apple and date cake
1h 30min
Quinoa ANZAC biscuits
1h
Pecan, apple and carrot pudding
1h
Impossible coconut pie
1h 30min
Gluten free fruit and nut loaf
55min
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1h 35min
Lime sour cream bundt cake
50min
Dessert dukkah
1h