
Dispositivos e acessórios
Vegetarian sausage rolls with spelt pastry
Preparação 40min
Total 1h 40min
24 portions
Ingredientes
Spelt pastry
-
unsalted butter cut into small pieces (1-2 cm) and frozen200 g
-
wholemeal spelt flour plus extra to dust200 g
-
chilled water90 g
-
sea salt½ tsp
Filling
-
brown onion cut into halves180 g
-
dried oregano1 tbsp
-
walnuts or pepitas100 g
-
rolled oats90 g
-
eggs3
-
feta cheese cut into pieces (3 cm)150 g
-
soy sauce1 tbsp
-
breadcrumbs50 g
Assembly
-
wholemeal spelt flour to dust
-
milk to brush
-
sesame seeds to sprinkle (optional)
Nutrição por 1 portion
Energia
166.8 kcal /
697.7 kJ
Proteína
4.6 g
Gordura
12 g
Hidratos de carbono
11.5 g
Fibra
1.9 g
Gordura saturada
5.8 g
Sódio
159.1 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Warm satay bowl
1h 10min
Vegetarian zoodle Fideuá (Thermomix® Spiralizer, TM6)
Nenhuma avaliação
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter, TM6)
35min
Vegetarian Pizza
Nenhuma avaliação
Banana and oatmeal energy bars
35min
Blueberry crumble slice
1h 15min
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Mashed pea and corn slice
40min
Layered veggie-loaded pesto pasta
30min
Gwinganna nut and seed bread
3h 25min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
High Protein Egg Bake
20min