Versões compatíveis
Vegetarian sausage rolls with spelt pastry
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Spelt pastry
- 200 g unsalted butter, cut into small pieces (1-2 cm) and frozen
- 200 g wholemeal spelt flour, plus extra to dust
- 90 g chilled water
- ½ tsp sea salt
Filling
- 180 g brown onion, cut into halves
- 1 tbsp dried oregano
- 100 g walnuts or pepitas
- 90 g rolled oats
- 3 eggs
- 150 g feta cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 tbsp soy sauce
- 50 g breadcrumbs
Assembly
- wholemeal spelt flour, to dust
- milk, to brush
- sesame seeds, to sprinkle (optional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 697.7 kJ / 166.8 kcal
- Proteína
- 4.6 g
- Hidratos de carbono
- 11.5 g
- Gordura
- 12 g
- Gordura saturada
- 5.8 g
- Fibra
- 1.9 g
- Sódio
- 159.1 mg
Receitas alternativas
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25 phút
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55min
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55min
Grab 'n' go muesli bites (Diabetes)
25 phút
Crispy Korean tofu
1h 20 min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40min
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24h 55min
Vegan bao sliders
Nenhuma avaliação
Warm satay bowl
1hod. 10min
Meat-free mushroom lasagne
1h 30min
Chocolate lava pudding
40min
Raw snickers slice
55min