Dispositivos e acessórios
Frozen yoghurt bark (Thermomix® Cutter)
Preparação 10min
Total 6h 10min
6 portions
Ingredientes
-
strawberries hulled100 g
-
Greek-style natural yoghurt250 g
-
vanilla sugar (see Tips)5 g
-
caster sugar120 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
17.1 mg
Proteína
3.8 g
Energia
499.1 kJ /
119.3 kcal
Gordura
0.1 g
Fibra
0.3 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
26.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26h 10min
Liquorice ice cream with blackberries (George Calombaris)
24h 25min
Cherry and apple hand pies (Collette Mitrega)
1h 15min
Dip of all Dips (Thermodudes)
45min
Bruschetta with white bean purée and gremolata
15min
Molten chocolate cake
45min
Chocolate lava pudding
40min
Quick sliced pickle - demo (Thermomix® Cutter)
5min
Potato bake (Thermomix® Cutter)
1h 10min
Persian honeycomb bark
1h 30min
Ube ice cream
12h 10min
Lemon and thyme mocktail
1h