Dispositivos e acessórios
Broccoli and three cheese pasta bake
Preparação 15min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
oil for greasing
-
cheddar cheese cut into cubes (3 cm)60 g
-
mozzarella cheese cut into cubes (3 cm)60 g
-
Parmesan cheese cut into cubes (3 cm)60 g
-
water1200 g
-
sea salt to taste, plus an extra 2 pinches1 - 1 ½ tsp
-
macaroni pasta120 g
-
broccoli cut into small florets250 - 300 g
-
butter20 g
-
plain flour2 tbsp
-
milk200 g
-
ground nutmeg2 pinches
-
mustard powder1 tsp
-
ground black pepper to taste1 - 1 ½ tsp
-
sweet paprika2 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1105.8 mg
Proteína
20.9 g
Energia
1672 kJ /
399.6 kcal
Gordura
19.1 g
Fibra
3.3 g
Gordura saturada
11.1 g
Hidratos de carbono
37 g
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