Dispositivos e acessórios
Courgette, Corn and Ricotta Pancakes
Preparação 40min
Total 1h 5min
10 pieces
Ingredientes
Ricotta
-
whole milk1500 g
-
white vinegar40 g
-
fine sea salt¼ tsp
Pancakes
-
courgette (approx. 1), cut in pieces310 g
-
1 shallotspring onion white part only1
-
unsalted butter plus extra for frying40 g
-
self-raising flour170 g
-
buttermilk200 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
eggs2
-
corn kernels, fresh130 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Proteína
10 g
Energia
1149 kJ /
273 kcal
Gordura
14 g
Fibra
1.7 g
Hidratos de carbono
25 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vegetarian Cooking
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Chocolate Quinoa Porridge
25min
Pea and Mint Soup (TM5)
20min
Spinach and Carrot Muffins
1h
Baked Oatmeal Niçoise
40min
Courgette, Corn and Ricotta Pancakes
1h 5min
Green Vegetable Frittata - Frittata verde
25min
Apricot, Hazelnut and Feta Couscous with Mixed Vegetables
1h 15min
Buckwheat with Broccoli
40min
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2h 50min
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50min
Buckwheat Porridge
25min
Apple Pancakes
30min