Dispositivos e acessórios
Salsa verde
Preparação 5min
Total 5min
180 g
Ingredientes
-
extra virgin olive oil plus extra to cover80 g
-
red onion30 g
-
red wine vinegar10 g
-
garlic clove1
-
baby pickled capers20 g
-
anchovy fillet4
-
fresh basil leaves only3 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 180 g
Sódio
1064.1 mg
Proteína
6 g
Energia
3210.4 kJ /
767.3 kcal
Gordura
81.1 g
Fibra
1.5 g
Gordura saturada
12.7 g
Hidratos de carbono
5.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Less waste, more food with Thermomix®
70 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Spiralized sweet potato curry rosti
30min
Chunky guacamole
10min
Hearty minestrone with herb gremolata
40min
Porc aux poires (Pork with green peppercorns and pears)
35min
Pear and ginger paste
26h 25min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Basil pesto
10min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20min
Kangaroo Bolognaise (Mark Olive)
2h 30min
Apple frangipane tart
1h 20min
Quick béchamel sauce
15min
No fail béchamel
15min