Dispositivos e acessórios
Salsa verde
Preparação 5min
Total 5min
180 g
Ingredientes
-
extra virgin olive oil plus extra to cover80 g
-
red onion30 g
-
red wine vinegar10 g
-
garlic clove1
-
baby pickled capers20 g
-
anchovy fillet4
-
fresh basil leaves only3 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 180 g
Sódio
1064.1 mg
Proteína
6 g
Energia
3210.4 kJ /
767.3 kcal
Gordura
81.1 g
Fibra
1.5 g
Gordura saturada
12.7 g
Hidratos de carbono
5.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Less waste, more food with Thermomix®
70 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Date, orange and olive oil cake with salted white chocolate ice cream (Shane Delia)
9h 50min
Chilli crab with coconut rice and sambal (Mark LaBrooy)
1h 30min
Steamed snapper with Sicilian caponata
1h 40min
Margarita
5min
Lemon and caper aioli
15min
Basil pesto
10min
Fresh pasta dough
1h
Creamed pāua soup
1h
Béarnaise sauce
20min
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1h 15min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Caesar salad dressing
10min