Dispositivos e acessórios
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
Preparação 10min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
Arugula Pesto
-
Parmesan cheese in pieces60 g
-
lemon thin peel only, no white pith1
-
pine nut, raw30 g
-
garlic cloves2
-
baby leaf salad, mixed85 g
-
extra virgin olive oil70 g
-
lemon juice15 g
-
salt¼ tsp
Broccoli
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
broccoli florets570 g
-
red onion sliced thinly (approx. 1 onion)225 g
-
cherry tomatoes halved225 g
-
feta cheese crumbled140 g
-
lemons halved2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
483.9 mg
Proteína
11.8 g
Energia
1332.8 kJ /
318.5 kcal
Gordura
25.4 g
Fibra
2.3 g
Gordura saturada
7.6 g
Hidratos de carbono
15.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
There is Always Room at Our TABLE
22 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Green Goddess Edamame Salad Bowl
1h
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Nourish Bowl (Diabetes)
55min
Steamed Cinnamon Rolls XXL
1h 30min
Date and Nut Balls
20min
Cashew and Cacao Smoothie
5min
Beetroot Curls Salad with Feta and Walnuts
15min
Low Carb Stuffed Acorn Squash
1h 20min
Apple and Pear Hot Cereal
Nenhuma avaliação
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45min
Gut Immunity Shot
5min
Pasta alla Vodka
15min