Versões compatíveis
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Gebakken aardappelen
- 500 g aardappelen, in partjes
- 5 g honing
- 20 g olie
- ½ tl knoflookpoeder
- 2 - 3 snuifjes bruine suiker
- ½ tl zout
- 2 - 3 snuifjes gemalen witte peper
Witte koolsalade
- 300 g witte kool, in stukken (5-6 cm)
- 30 g sojasaus
- 30 g rijstazijn
- 1 tl sesamzaad
- ¼ tl zout
- ¼ tl suiker
Wasabi en dilledressing
- 3 takjes verse dille, enkel de bladeren
- 1 - 2 tl kant en klare wasabipasta
- 25 g rijstazijn
- 50 g yoghurt
- 50 g mayonaise
- 2 - 3 snuifjes suiker
- 2 - 3 snuifjes zout, en iets meer om op smaak te brengen
- 1 ei
- 60 g bruisend water
- 30 g maïzena (zetmeel)
- ¼ tl gemalen witte peper
- 3 - 4 el bloem
- 100 g panko paneermeel
- 4 ontbeende varkenskoteletten (± 120 g per stuk)
- olie om te frituren
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 2418.3 kJ / 578 kcal
- Proteína
- 32.9 g
- Hidratos de carbono
- 63 g
- Gordura
- 21.3 g
- Gordura saturada
- 3.7 g
- Fibra
- 6.6 g
- Sódio
- 1433.2 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Maïsbrood en cheddar muffins
Nenhuma avaliação
Stoofpotje van Aubrac
17h 30min
Tunesische Chorba
45min
Pizza lahmacun a la Turk
1 Std.
Wintergroente en rundvlees cholent
4h 30min
Aardappelsoep met curry
35min
Scandinavische hamburger
4 Std. 10 Min
Pulled pork burgers
Nenhuma avaliação
Graubünden gerstsoep
Nenhuma avaliação
Spookachtige snacks
1h 15min
Garnaal en zoete aardappel beignets
55 min
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1 Std.