
Versões compatíveis
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Gebakken aardappelen
- 500 g aardappelen in partjes
- 5 g honing
- 20 g olie
- ½ tl knoflookpoeder
- 2 - 3 snuifjes bruine suiker
- ½ tl zout
- 2 - 3 snuifjes gemalen witte peper
Witte koolsalade
- 300 g witte kool in stukken (5-6 cm)
- 30 g sojasaus
- 30 g rijstazijn
- 1 tl sesamzaad
- ¼ tl zout
- ¼ tl suiker
Wasabi en dilledressing
- 3 takjes verse dille enkel de bladeren
- 1 - 2 tl kant en klare wasabipasta
- 25 g rijstazijn
- 50 g yoghurt
- 50 g mayonaise
- 2 - 3 snuifjes suiker
- 2 - 3 snuifjes zout en iets meer om op smaak te brengen
- 1 ei
- 60 g bruisend water
- 30 g maïzena (zetmeel)
- ¼ tl gemalen witte peper
- 3 - 4 el bloem
- 100 g panko paneermeel
- 4 ontbeende varkenskoteletten (± 120 g per stuk)
- olie om te frituren
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 578 kcal / 2418.3 kJ
- Proteína
- 32.9 g
- Gordura
- 21.3 g
- Hidratos de carbono
- 63 g
- Fibra
- 6.6 g
- Gordura saturada
- 3.7 g
- Sódio
- 1433.2 mg
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