Versões compatíveis
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Gebakken aardappelen
- 500 g aardappelen, in partjes
- 5 g honing
- 20 g olie
- ½ tl knoflookpoeder
- 2 - 3 snuifjes bruine suiker
- ½ tl zout
- 2 - 3 snuifjes gemalen witte peper
Witte koolsalade
- 300 g witte kool, in stukken (5-6 cm)
- 30 g sojasaus
- 30 g rijstazijn
- 1 tl sesamzaad
- ¼ tl zout
- ¼ tl suiker
Wasabi en dilledressing
- 3 takjes verse dille, enkel de bladeren
- 1 - 2 tl kant en klare wasabipasta
- 25 g rijstazijn
- 50 g yoghurt
- 50 g mayonaise
- 2 - 3 snuifjes suiker
- 2 - 3 snuifjes zout, en iets meer om op smaak te brengen
- 1 ei
- 60 g bruisend water
- 30 g maïzena (zetmeel)
- ¼ tl gemalen witte peper
- 3 - 4 el bloem
- 100 g panko paneermeel
- 4 ontbeende varkenskoteletten (± 120 g per stuk)
- olie om te frituren
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 2418.3 kJ / 578 kcal
- Proteína
- 32.9 g
- Hidratos de carbono
- 63 g
- Gordura
- 21.3 g
- Gordura saturada
- 3.7 g
- Fibra
- 6.6 g
- Sódio
- 1433.2 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Latkes (aardappelkoekjes)
45min
Intense cacao muffins zonder toegevoegde suikers
Nenhuma avaliação
Macaroni met ham en kaas
1 Std. 20 Min
Russische salade
Nenhuma avaliação
Aardappel- en spruitjespuree
40min
Mediterrane paprika's
Nenhuma avaliação
Virgin appel cider old fashioned
Nenhuma avaliação
Geraspte wortelsalade
10 Min
Dadel curry dip
5 Min
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1h 5min
Scandinavische hamburger
4u. 10min
Portugees crème brûlée
25 Min