Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree

Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree

Nenhuma avaliação
Preparação 20min
Total 3h
4 porties

Ingredientes

  • witvisfilets zonder vel (± 200 g / stuk)
    4
  • honing
    1 el
    1 el mirin (zoete rijstwijn)
  • sojasaus
    1 el
  • suiker
    30 g
  • misopasta
    50 g
  • sesamolie
    4 el
  • witte wijn
    2 el
    2 el sake
  • olie om in te vetten
  • shiitake, vers in plakjes (1 cm)
    200 g
    200 g verse champignons, in plakjes (1 cm)
  • witte kikkererwten, uit blik uitgelekt (± 500 g uitgelekte kikkererwten)
    800 g
  • verse sperziebonen (of bevroren)
    300 g
  • verse gember geschild, in schijfjes (2 mm)
    10 g
  • water
    300 g
  • zout
    ½ tl

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portie

Sódio 1628.6 mg
Proteína 46.3 g
Energia 2663 kJ / 636.5 kcal
Gordura 29 g
Fibra 12.9 g
Gordura saturada 4 g
Hidratos de carbono 51.6 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...