Versões compatíveis
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Courgette en tonijn terrine
- 80 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 280 g tonijn, uit blik (natuur)
- 2 teentjes knoflook
- 4 takjes verse munt
- 800 g courgettes, in dunne plakjes
- 20 g olijfolie
- 3 eieren
- 50 g paneermeel
- 2 snuifjes gemengde peperkorrels
- 800 g water
De tomatensaus
- 3 teentjes knoflook
- 20 g olijfolie
- 10 g verse basilicum
- 500 g tomaten, in achtsten
- 3 snuifjes zout
- 3 snuifjes gemalen witte peper
Tagliatelle van paprika en geit
- 120 g uien, gehalveerd
- 10 g olijfolie
- 1230 g water
- 1 snuifje zout
- 1 snuifje gemengde peperkorrels
- 2 takjes verse koriander
- 300 g gele paprika, in repen
- 300 g rode paprika, in repen
- 1 kubus groentenbouillon
- 300 g verse ei pasta, type tagliatelle
- 1 tl zout
- 200 g geitenkaas, in schijfjes (2 mm)
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 3990.3 kJ / 951.5 kcal
- Proteína
- 56.3 g
- Hidratos de carbono
- 86 g
- Gordura
- 39.5 g
- Gordura saturada
- 16 g
- Fibra
- 13.3 g
- Sódio
- 2668.5 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Kiwi en frambozen chia pudding (zonder toegevoegde suiker)
4 godz. 15 min
Valse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Nenhuma avaliação
Aziatische komkommersalade
Nenhuma avaliação
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Gekruide lamstaart
40 min
Schiacciata met gerookte zalm
Nenhuma avaliação
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Nenhuma avaliação
Zalm met waterkerskorst
Nenhuma avaliação
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2 Std. 10 Min
BBQ-saus
20min
Pekingeend
45min
Chili van rund met citroenfeta
45min