Dispositivos e acessórios
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Preparação 10min
Total 4h 10min
4 porties
Ingredientes
-
aubergines in de lengte in plakken gesneden (5 mm)800 g
-
zout en iets meer om de aubergines te laten uitlekken2 tl
-
comté kaas in stukken200 g
-
uien in achtsten200 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie10 g
-
tomaten langwerpige type roma, in plakken (2 cm)800 g
-
kristalsuiker1 tl
-
verse tijmblaadjes4 takjes
-
verse rozemarijn enkel de naalden1 stengel
-
gemengde peperkorrels2 tl
-
olijfolie3 el
-
kristalsuiker150 g
-
water300 g
-
volle yoghurt300 g
-
aardbeien (300 g in stukken en 50 g in kleine blokjes (2 mm) gesneden voor de afwerking)350 g
-
verse basilicum30 g
-
blaadjes verse basilicum5
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
1411 mg
Proteína
18.3 g
Energia
1877.3 kJ /
452.8 kcal
Gordura
32 g
Fibra
10.8 g
Gordura saturada
13 g
Hidratos de carbono
17.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
De Friend® in de zomer
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Nenhuma avaliação
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Nenhuma avaliação
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Nenhuma avaliação
Krokante Onsen Eieren met Kool
Nenhuma avaliação
Gevouwen kruidenbrood
1h 10min
Hartige cashew roomkaas
Nenhuma avaliação
Vegan jus
40min
Baby-vriendelijke heerlijke kokosnoot dhal
30min
Pompoen baba ganoush
35min
Zoetzure dhal
Nenhuma avaliação
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Nenhuma avaliação
Gestoomde pesto broodjes
Nenhuma avaliação