Dispositivos e acessórios
Aardbeiencompote - Yoghurtcake
Preparação 15min
Total 55min
10 stuks
Ingredientes
-
aardbeien500 g
-
kristalsuiker230 g
-
vanillestokje merg uitgeschraapt1
-
boter en iets meer om in te vetten80 g
-
volle yoghurt125 g
-
bloem180 g
-
eieren3
-
vanillesuiker10 g
-
bakpoeder1 tl
-
honing2 el
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stuk
Sódio
110.5 mg
Proteína
5 g
Energia
1207.5 kJ /
287.5 kcal
Gordura
9.9 g
Fibra
1.4 g
Gordura saturada
5.8 g
Hidratos de carbono
43.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
De Friend® in de zomer
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Sinaasappelcake en chocolade topping
1h 15min
Donkere chocolade koekjes met witte chocolade vulling
5h 50min
Gehakte uien
5min
Lemon curd
20min
Eiersalade in een knapperig Paasnestje
1h
Sous-vide peren met kaneel
2h 5min
300 g ui fruiten
Nenhuma avaliação
Pesto en zongedroogde tomatencake
40min
Kwarktaart in potjes
4h
Rijst met groentemix
55min
Sacher taart
3h
Chocoladecustard
1h 20min