Dispositivos e acessórios
Aardbeiencompote - Yoghurtcake
Preparação 15min
Total 55min
10 stuks
Ingredientes
-
aardbeien500 g
-
kristalsuiker230 g
-
vanillestokje merg uitgeschraapt1
-
boter en iets meer om in te vetten80 g
-
volle yoghurt125 g
-
bloem180 g
-
eieren3
-
vanillesuiker10 g
-
bakpoeder1 tl
-
honing2 el
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stuk
Sódio
110.5 mg
Proteína
5 g
Energia
1207.5 kJ /
287.5 kcal
Gordura
9.9 g
Fibra
1.4 g
Gordura saturada
5.8 g
Hidratos de carbono
43.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
De Friend® in de zomer
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Appeltaart
Nenhuma avaliação
Vegan feta in olie met kruiden
Nenhuma avaliação
Vegan citroen en zwarte thee taart
1h 30min
Gekookte eieren
20min
Millefeuille met chocolade en karamel
Nenhuma avaliação
250 g sjalot fruiten
Nenhuma avaliação
Chocoladetaart en gezouten karamel
3h 15min
Kalkoenburgers
1h 25min
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24h 30min
Rode en groene kerstkoekjes
2h 20min
Preiquiche
1h 45min
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3h 50min