Dispositivos e acessórios
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Preparação 15min
Total 1h 40min
6 porties
Ingredientes
-
uien gehalveerd120 g
-
verse munt enkel de bladeren5 takjes
-
water900 g
-
artisjokbodems500 g
-
Parmezaanse kaas30 g
-
geraspte citroenschil20 g
-
bloem en iets meer om te bewerken200 g
-
citroensap10 g
-
zout1 snuifje
-
olijfolie15 g
-
verse gist10 g
-
roomkaas150 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
362.7 mg
Proteína
9.2 g
Energia
1095.7 kJ /
261 kcal
Gordura
10.7 g
Fibra
3.7 g
Gordura saturada
1.3 g
Hidratos de carbono
30.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
De Friend® in de zomer
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Bloementaartje met amandelcrème
1h 10min
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Nenhuma avaliação
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1h
Met frambozen doordrenkte azijn
Nenhuma avaliação
Gemalen ijs
5min
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Nenhuma avaliação
Slagroom
10min
Mini Fougasse
Nenhuma avaliação
Eiersalade in een knapperig Paasnestje
1h
Asperges en prosciutto cannoli
Nenhuma avaliação
Zoete Aardappel Brood
5h 25min
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1h 15min