
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Peeling Potatoes
- 24 oz russet potatoes unpeeled, cut into pieces (2 in. wide)
- 21 oz water
- 1 tsp vegetable oil
Curry Potato Soup
- 4 oz yellow onions cut into pieces
- 4 oz carrots cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 tbsp curry powder
- 28 oz vegetable stock
- ½ oz Dijon mustard
- 1 dried bay leaf
- 1 tsp salt to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 3 oz coconut cream plus extra to drizzle, to garnish
- fresh chopped parsley to garnish
- crusty bread sliced, toasted, to serve (opcional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 187.3 kcal / 783.4 kJ
- Proteína
- 3.3 g
- Gordura
- 7.8 g
- Hidratos de carbono
- 25.6 g
- Fibra
- 4.1 g
- Gordura saturada
- 2.8 g
- Sódio
- 461.8 mg
Receitas alternativas
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45min
Broccoli Red Lentil Soup
25min
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1h
Mini Mushroom Galettes
1h 55min
Pumpkin Chili
50min
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1h 50min
Loaded Potato Soup
30min
Salmon with Vegetable Sauce
25min
Green Bean and Radicchio Salad with Chèvre
40min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20min
Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons
45min
Tuscan White Bean Stew
1h