Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Pie crust
- 100 g blanched almonds
- 40 g sesame seeds
- 200 g rolled oats
- ¼ tsp salt
- 125 g filtered water
Leek filling
- 1 brown onion, cut into halves
- 3 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, trimmed and deseeded if preferred, cut into halves
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 40 g extra virgin olive oil
- 2 leeks (approx. 400 g), white part only, cut into thin slices (5 mm)
- 100 g raw cashews
- 150 g filtered water
- 2 tsp salt
- 40 g cornflour
- 300 g silken tofu, cut into pieces
- 1 - 2 pinches paprika
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1623.4 kJ / 386.5 kcal
- Proteína
- 12.8 g
- Hidratos de carbono
- 25.8 g
- Gordura
- 24.4 g
- Fibra
- 8.6 g
Receitas alternativas
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Vegetarian quiche
1j 55 menit
Savoury tofu quiche
1h 30min
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Tofu and veg bowl with sweet and sour sauce
1h 50 min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1 godz. 5 min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min
White zucchini and cannellini bean soup
25 min
Polenta zucchini slice
2h 10min
Sweet potato lasagne
1h 20 min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1h 30min