Dispositivos e acessórios
Gevulde kroketten
Preparação 35min
Total 2h 30min
14 porties
Ingredientes
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)50 g
-
water1600 g
-
bloemige aardappelen klein (4-5 cm)650 g
-
zout3 tl
-
teentje knoflook1
-
rode paprika100 g
-
tomatenpuree1 el
-
olijfolie10 g
-
tonijn, uit blik80 g
-
ontpitte olijven20 g
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
eierdooier1
-
eieren2
-
mozzarella bolletjes14
-
panko paneermeel100 g
-
bakolie100 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 14 porties
Sódio
16858.1 mg
Proteína
370.4 g
Energia
26656 kJ /
6370.9 kcal
Gordura
443.8 g
Fibra
21.3 g
Gordura saturada
199.1 g
Hidratos de carbono
227.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Picknick
9 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1h 30min
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Nenhuma avaliação
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Nenhuma avaliação
Appel Pinda Rolls
Nenhuma avaliação
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Nenhuma avaliação
Eiersalade in Krokante Paasnestjes
1h
Amandelbretzels
Nenhuma avaliação
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
Nenhuma avaliação
Brioche
5h
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Nenhuma avaliação
Pre-workout Dadel 'Snicker'
15min
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8h 45min