Dispositivos e acessórios
Gevulde kroketten
Preparação 35min
Total 2h 30min
14 porties
Ingredientes
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)50 g
-
water1600 g
-
bloemige aardappelen klein (4-5 cm)650 g
-
zout3 tl
-
teentje knoflook1
-
rode paprika100 g
-
tomatenpuree1 el
-
olijfolie10 g
-
tonijn, uit blik80 g
-
ontpitte olijven20 g
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
eierdooier1
-
eieren2
-
mozzarella bolletjes14
-
panko paneermeel100 g
-
bakolie100 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 14 porties
Sódio
16858.1 mg
Proteína
370.4 g
Energia
26656 kJ /
6370.9 kcal
Gordura
443.8 g
Fibra
21.3 g
Gordura saturada
199.1 g
Hidratos de carbono
227.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Picknick
9 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Nenhuma avaliação
Spareribs met glazuur van appel en honing
Nenhuma avaliação
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Nenhuma avaliação
Vegan pudding
15min
Rugelach met pistache-halva
Nenhuma avaliação
Tonijnkroketten
1h 30min
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Nenhuma avaliação
Warme chocolademelk met karamel en whisky
25min
Chocolade-Sinaasappel Posset
5h 40min
Knapperig brood
Nenhuma avaliação
Zeevruchtennat met champagne
Nenhuma avaliação
Brusselse Wafels
1h