Tuscan bean soup

Tuscan bean soup

4.8 107 avaliações
Preparação 10min
Total 30min
2 portions

Ingredientes

  • Parmesan cut into pieces (3 cm), plus extra shaved, to garnish
    20 g
  • fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
    1 sprig
  • fresh thyme leaves only
    1 sprig
  • brown onion (approx. 40 g)
    ½
  • garlic clove
    1
  • olive oil
    20 g
  • pancetta diced
    50 g
  • celery stalk (approx. 30 g), diced
    1
  • carrot (approx. 70 g), diced
    1
  • zucchini diced
    30 g
  • canned chopped tomatoes
    200 g
  • canned mixed beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
    400 g
  • water
    160 g
  • Vegetable stock paste (see Tip)
    2 tsp
  • dried chilli flakes
    ½ tsp
  • crusty bread to serve
    2 slices

Nutrição por 2 portions

Energia 1056.1 kcal / 4435.8 kJ
Proteína 54 g
Gordura 41.7 g
Hidratos de carbono 98.2 g
Fibra 30.8 g
Gordura saturada 12.4 g
Sódio 3639.5 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...