Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Oat and Parmesan crust
- butter, for greasing
- 70 g raw almonds
- 40 g sesame seeds
- 150 g rolled oats
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- ¼ tsp sea salt
- 80 g water
Silverbeet filling
- 2 garlic cloves
- 80 g red onion, cut into wedges (1 cm), segments separated
- 2 tbsp olive oil
- 6 sprigs fresh thyme, leaves only
- 90 - 100 g fresh portobello mushrooms (approx. 1 large), cut into halves and then cut into slices (0.5-1 cm)
- 120 g fresh silverbeet, leaves only, cut into thin strips
- 4 eggs
- 150 g pouring (whipping) cream
- 2 pinches ground nutmeg
- 3 pinches sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- 70 g goat's cheese
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1994 kJ / 475 kcal
- Proteína
- 18.5 g
- Hidratos de carbono
- 17.5 g
- Gordura
- 36 g
- Gordura saturada
- 12.6 g
- Fibra
- 5.7 g
- Sódio
- 437.5 mg
Receitas alternativas
Pumpkin tart
2 godz. 15 min
Five seed energy bars
1 godz. 45 min
Lemon olive oil salted macadamia biscuits
1h 25min
Zucchini slice
45 min
Spinach and feta galette
1 Std. 50 Min
Spinach and feta muffins
40 min
Mashed pea and corn slice
40 min
Feta, spinach and potato frittata
1h
Beetroot, feta and spinach quiche
1h 40min
Chunky basil pesto dip
10min
Quick beetroot relish
40 min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1 godz. 35 min