Dispositivos e acessórios
Beetroot Carpaccio (TM5)
Preparação 15min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
-
beetroots small, peeled (see tips)300 g
-
courgettes cut in pieces (5 cm long)250 g
-
fresh mozzarella drained, cut in pieces250 g
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
coarse salt flakes or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
fresh basil leaves torn, for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
455.4 mg
Proteína
15.8 g
Energia
963.9 kJ /
230.4 kcal
Gordura
14.4 g
Fibra
2.7 g
Gordura saturada
8.3 g
Hidratos de carbono
10.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix Cutter Welcome Booklet (TM5)
21 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40min
Matcha Yoghurt with Simple Granola and Grapefruit
25min
Lasagne-style Courgette Bake (TM5)
Nenhuma avaliação
Pizza Margherita
2h 10min
Stuffed vegetables
1h 5min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Chicken and Spelt Salad
1h 15min
Warm Mediterranean Couscous Salad
30min
Pearl Barley Risotto with Asparagus
1h 5min
Masala Kaddu (Pumpkin Curry)
40min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40min