Dispositivos e acessórios
Cutter Beet Carpaccio
Preparação 15min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
-
raw beets small, peeled (see Tip)10 ½ oz
-
zucchini cut into pieces (2 in. long)8 oz
-
burrata cheese drained8 oz
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
sea salt to serve
-
ground black pepper to serve
-
fresh basil leaves hand torn
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
40 mg
Proteína
3.9 g
Energia
284 kJ /
67.9 kcal
Gordura
5.1 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
0.7 g
Hidratos de carbono
1.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM5)
20 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Wild Rice Pork Pilaf
1h 10min
Two Pound Apple Pie
1h 25min
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1h 50min
Cheese Arepas
50min
Freekeh Risotto with Mushrooms
9h
Tuna Deviled Eggs
40min
Basic Parboiled White Rice
35min
Pozole Blanco
1h 40min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min
Yuca con Mojo (Yuca with Garlic Sauce)
55min
Tuna Tartare
40min
Creamed Spinach
30min