Dispositivos e acessórios
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts
Preparação 15min
Total 15min
4 portions
Ingredientes
-
hearts of romaine lettuce leaves halved to fit in feeder tube5 oz
-
Bosc pears or similar, halved, cored and stems removed21 ½ oz
-
walnut oil1 tbsp
-
crumbled blue cheese divided4 oz
-
toasted hazelnuts chopped, divided2 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
460.9 mg
Proteína
10.5 g
Energia
1369.5 kJ /
327.3 kcal
Gordura
22.1 g
Fibra
6.5 g
Gordura saturada
8.1 g
Hidratos de carbono
25.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM5)
20 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Coquito (Puerto Rican Eggnog)
2 Std. 15 Min
Hazelnut Snow Clouds
40 Min
Japanese Bakery Special Custard
2 Std.
Sparkling Lavender Lemonade
1 Std. 10 Min
Basic Jasmine Rice
35 Min
Green Smoothie (TM5 Metric)
10 Min
Black Forest Crepes
1 Std. 15 Min
Caprese Egg White Omelet
20 Min
Beet-Tox
10 Min
Moroccan Zaalouk
1 Std. 5 Min
Chicken Salad Sandwich
15 Min